Nederlands
Alt text
Zoeken
Zoekterm(en)

Merk
Zoeken
0
Producten
Producten
Login


Nieuwe klant
Login

Ben je ontevreden met je aankoop? Bij Verbodennachtkastje kun je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Lees meer over het herroepingsrecht en onze retourprocedure hieronder.

Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je product, heb je het recht om de koop te ontbinden door gebruik te maken van het herroepingsrecht. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (Herroepingsformulier), maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Wij verzoeken je om gebruik te maken van onze retourprocedure. Na het melden van retour stuur je de ontvangen producten binnen 14 kalenderdagen aan ons terug. De verzendkosten van deze retouren zijn voor eigen rekening. Tarieven bij PostNL per zending bedragen €6,75 tot en met 10 kg en €12,90 tot en met 30 kg.

Voor een volledige terugstorting van het aankoopbedrag, is het van belang dat de producten compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd indien redelijkerwijs mogelijk. Indien hiervan wordt afgeweken en sprake is van waardevermindering, kan dit gevolgen hebben voor de terugbetaling.

Om hygiënische redenen kunnen we onderstaande artikelen alléén terugnemen wanneer de sealing nog intact is:

 • Pruiken
  Condooms
  Panty’s, kousen, catsuits en andere lingerie indien gepast
  DVD’s en andere gegevensdragers zonder sealingzegel
  Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s indien de verpakking is geopend
  BDSM Toys en artikelen indien de verpakking is geopend
  Glijmiddelen en crèmes indien de verpakking is geopend
  In het algemeen: Hygiëne-artikelen waarvan de sealingzegel is verbroken
UITZONDERING BIJ DEFECTEN:

Is een artikel defect? Meld dit dan rechtstreeks bij onze klantenservcice, zie ook uw pakbon. Er wordt dan direct een oplossing gezocht.
Wij streven altijd naar klanttevredenheid en een uitstekende service. Op de meeste artikelen zit 30 dagen garantie.
Is een artikel defect? Meld dit dan zsm rechtstreeks bij onze klantenservice.

Let op: Wanneer wij een retourzending ontvangen die uitgesloten is van herroepingsrecht, kunnen wij deze niet vergoeden!

Retour procedure

1. Aanmelden

Voor een snelle verwerking van je retour is het van belang dat je deze vooraf bij ons aanmeldt door te mailen naar info@verbodennachtkastje.nl Vermeld hierbij onderstaande zaken:

    Voor- en achternaam
    Adres
    Ordernummer
    Probleemomschrijving
    Of je het product wilt ruilen of alleen retourneren!

2. Retourzending

Binnen 2 werkdagen na aanmelding krijg je dan een reactie waarin de afhandeling van je verzoek tot ruilen of retourneren wordt toegelicht.


VNK Webshops
Zonnelaan 30
1561ES Krommenie

Bij het retourneren van een product, dien je rekening te houden met de volgende zaken: Wij verzoeken je om de pakbon mee te sturen met je retourzending waarop staat welke artikelen je geretourneerd hebt. Indien je geen pakbon hebt, kun je ook een brief bij je retourzending bijvoegen waarop duidelijk je ordernummer vermeld staat en welke artikelen je geretourneerd hebt.

3. Verwerking
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

De waardering van www.verbodennachtkastje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 86 reviews.