Nederlands
Alt text
Zoeken
Zoekterm(en)

Merk
Zoeken
0
Producten
Producten
Login


Nieuwe klant
Login


Spaar nu punten bij VerbodenNachtKastje!

Wanneer je online shopt bij VerbodenNachtKastje kun je automatisch punten sparen. Tijdens het bestelproces kun je op het moment dat je jouw gegevens invult eenvoudig een wachtwoord opgegeven om een account te maken.

Wanneer je een eigen account aanmaakt kun je beginnen met punten sparen. Voor elke 25 euro die je uitgeeft in onze online shop ontvang je automatisch 2 spaarpunten in je account. Je ontvangt jouw spaarpunten op het moment dat wij de betaling van je bestelling hebben ontvangen.

Bij iedere bestelling zijn punten te verdienen. Deze punten zijn in te wisselen bij een eerstvolgende bestelling tegen een vergoeding. Als de eerste bestelling wordt geplaatst, zijn de verdiende punten terug te vinden bij "mijn account". Om gebruik te maken van de punten, moet dus een ACCOUNT worden aangemaakt. Zodra een account is aangemaakt, en er is ingelogd op de site, zijn de te verdienen punten terug te vinden op de productpagina. 

Hoeveel zijn de punten waard?

Je ontvangt voor iedere bestede 25 euro automatisch 2 spaarpunten. Een vereiste hiervoor is dat je een account aanmaakt. De spaarpunten zijn direct te verzilveren, of je kunt ze opsparen. Als je 100 spaarpunten inwisselt, ontvang je € 50,00 korting. 

Maar dat is niet alles. Als je bij ons een product review plaatst krijg je ook 1 spaarpunt. En bij een beoordeling bij Kiyoh of Webwinkelkeur krijg je er zelfs 3. Zo kun je een flink aantal opbouwen en deze bij een grote bestelling inleveren.

Ter voorbeeld:

-Bij een bestelling van 25,40 krijg je 2 spaarpunt.
-Bij een bestelling van 54,90 krijg je 4 spaarpunten.
-Bij een bestelling van 150,45 krijg je 6 spaarpunten.

Wat zijn de regels?

- Per uitgegeven 25 euro krijg je 2 punten
- Per 100 punten krijg je tegoed ter waarde van € 50,00
- Punten zijn 365 dagen geldig
- Spaarpunten zijn enkel uit te geven op www.verbodennachtkastje.nl 
- Aan spaarpunten of aan het saldo van spaarpunten kunnen geen rechten worden ontleend. 

Hoe verzilver ik mijn spaarpunten?

De spaarpunten kunnen worden verzilverd bij de eerstvolgende of direct op de eerste bestelling. Het actuele saldo is altijd te controleren op 'Account gegevens'. Tijdens de eerstvolgende bestelling staat automatisch het aantal spaarpunten vermeld. 

De waardering van www.verbodennachtkastje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 86 reviews.