Nederlands
Alt text
Zoeken
Zoekterm(en)

Merk
Zoeken
0
Producten
Producten
Login


Nieuwe klant
Login
Via onze partner www.topsexpop.nl koop je geweldige levensechte sexpoppen! Via onze partner www.topsexpop.nl koop je geweldige levensechte sexpoppen! Hier worden alle maten poppen aangeboden, vanaf € 575 euro. Omdat zij leveren uit eigen voorraad, worden deze heerlijke dames binnen 2 werkdagen bij je thuis geleverd. Wil je voor aankoop eerst even kijken en voelen kan dit in Groningen. Alle prijzen zijn inclusief verzenden en btw, hierdoor heb je geen onverwachtse kosten.

Wij bieden onze volgers 10% extra korting op de huidige aanbiedingen van www.topsexpop.nl (met uitzondering van de 100cm sexpoppen a € 575).

Kortingscode: verbodennachtkastje

Deze code geldt ook op dildo's, mastubators en alle andere sextoys.
 

Productinformatie

Namen en merken van de sexpoppen

Er zijn verschillende namen voor dit soort sexpoppen; Lovedolls, Lovedoll, Love doll, Sexdoll, Sex doll, Sexpop, Sex pop, Realdoll, Real doll, daarnaast heb je natuurlijk nog de opblaaspoppen. De sexpoppen worden onder verschillende merken geleverd, de bekendste is natuurlijk Realdoll. Dit is het merk dat het product in het verleden heeft bedacht, poppen van dit merk gaan vanaf 4500 euro. In de laatste jaren zijn er meedere fabrikanten deze producten gaan maken. Omdat het verdienmodel van deze fabrikanten anders is verkopen ze deze tegen veel lagere prijzen. Deze verkopen namelijk liever in grote aantallen. Wij hebben het exclusieve recht in Nederland de sexpoppen van Topsexpop aan te mogen bieden. Deze zijn van zeer goede kwaliteit voor een zeer goede prijs. Uiteraard zijn onze sexpoppen geheel van siliconen (TPE) en hebben een matalen skelet, hierdoor zijn ze in alle standjes te gebruiken. Je kan haar oraal, vaginaal en anaal gebruiken. Sex met onze sexpoppen voelt zeer realistisch aan, bij zorgvuldig gebruik gaan deze zeer lang mee.  

 
Lichaam

Wij adverteren onze poppen met een naam en een beschikbaar lichaamstype. De kleur van het lichaam en gezicht kan per foto verschillen, dit komt door de belichting tijdens de foto sessie.

Wanneer we de huidskleur met Tan beschrijven, ontvang je een zongebruinde blanke vrouw, dit lichaam past als kleur ook goed bij Aziatische types. Deze kleur past goed bij blonde en poppen met donker haar.

Wanneer bij de sexpop vermeld staat dat het om een Naturel kleur gaat is dit het best te vergelijken met een lichte blanke huid.

Daarnaast hebben we sexpoppen met verschillende cupmaat, deze staat beschreven als groot, normaal en klein. De grote cupmaat kan je vergelijken met een F cup van een echte vrouw, de normale cup is te vergelijken met een C cup en de kleine cup is te vergelijken met een A-B cup.

Alle dames zijn verkrijgbaar met alle lichaamstypen. Als je een bepaalde sexpop heel mooi vind, maar je deze op onze site niet met het juiste lichaam ziet, neem dan contact met ons op. We kunnen alle dames combineren met het gewenste lichaamstype.

Overzicht van lichaamstypes (voorbeeld)

Naam 140cm F cup 145cm A cup 158cm C cup 158cm F cup 165cm F cup
Veronica x x x x x

Hier kan je de verschillende lichaamstypen bekijken.

Het verschil tussen de cupmaten is wel duidelijk, nu is er een verschil in lengte in de modellen. Je moet je voorstellen dat hoe groter de sexpop is hoe meer materiaal in de sexpop verwerkt zit. Een 165cm F cup pop is in lengte groter dan een 158cm F cup pop, maar ook breder en dus voller. Als je er niet uit komt in het maken van je keuze neem dan ook contact op, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kan je ook bij ons langskomen en het verschil bekijken.

Hoofden

Alle hoofden zijn te combineren met alle lichaamstypes, sommige combinaties staat niet op onze site, neem hiervoor contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat je het product naar je wens krijgt opgestuurd.

Haarkleur

Op de foto zie je de sexpop afgebeeld met een haarkleur, de kleur die we bijleveren staat in de beschrijving genoemd. Voor de 140cm, 145cm, 158cm en 165cm sexpoppen kan je bij accessoires extra pruiken bij bestellen. Deze zijn te wisselen op je sexpop. De pruik gaat doormiddel van een bandje om de hals van de sexpop.

Ogen

Op de foto zie je de sexpop afgebeeld met een kleur ogen, de kleur die we bijleveren staat in de beschrijving genoemd. Voor alle sexpoppen kan je extra ogen bijkopen, deze zijn gemakkelijk te wisselen. De extra ogen vind je tussen de accessoires in onze webshop.


Lingerie

Alle sexpoppen worden geleverd met een lingerie setje, deze wijkt vaak af van wat je op de foto ziet. Iedere sexpop wordt met een willekeurig lingeriesetje geleverd. Natuurlijk kan je bij speciaalzaken lingerie voor je pop kopen. Het wil niet direct zeggen dat de lingerie van een vrouw hier ook direct op past. Je doet er verstandig aan om een aantal setjes te kopen, deze te passen en de setjes die niet passen terug naar de winkel te brengen.

Vagina

Wij leveren al onze sexpoppen met een vaste vagina, om een zo realistisch mogelijke ervaring aan onze klanten te bieden. Wanneer je liever een sexpop ontvangt met een verwisselbare vagina, neem dan contact met ons op, deze kunnen we wel leveren met een levertijd.

      21-01-2019 14:08     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

De waardering van www.verbodennachtkastje.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 86 reviews.